[FONT="]الهي لقد خلقت هذه الدنيا [/FONT][FONT="]( دائرة[/FONT][FONT="])[/FONT][FONT="]وعلمك [/FONT][FONT="](محيط )[/FONT][FONT="] بها[/FONT][FONT="]من كل [/FONT][FONT="](قطر)[/FONT][FONT="] و [/FONT][FONT="]( زاويه)[/FONT][FONT="]([/FONT][FONT="]فاسقط[/FONT][FONT="]) اللهم علينا [/FONT][FONT="](عمودا)[/FONT][FONT="] من النور [/FONT][FONT="]( يمس )[/FONT][FONT="] قلوبنا[/FONT][FONT="] ..[FONT="]دعاء استاذالرياضيات [/FONT]
[/FONT][FONT="]واهدنا صراطك [/FONT][FONT="](المستقيم)[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="](وابسط) [/FONT][FONT="]اللهم لعبيدك الرزق وآمنهم على وجه[/FONT][FONT="](البسيطة)[/FONT][FONT="]يا حنان يا منان .. ولا تحرمنا يا رب في هذا [/FONT][FONT="]( المقام[/FONT][FONT="])[/FONT][FONT="]من[/FONT][FONT="]( معين)[/FONT][FONT="] رحمتك . وهيئ لنا [/FONT][FONT="](عملا)[/FONT][FONT="] صالحا يقربنا إليك [/FONT][FONT="]ولا يبعدنا عن رحمتك[/FONT][FONT="].
[/FONT][FONT="]اللهم [/FONT][FONT="]لقد اصابتنا مصيبة [/FONT][FONT="]( حادة )[/FONT][FONT="] وقد سعت إلينا [/FONT][FONT="]( بقدم[/FONT][FONT="])[/FONT][FONT="]وساق فأوهت عظامنا و[/FONT][FONT="]([/FONT][FONT="]الأضلاع[/FONT][FONT="])[/FONT][FONT="]وطالت مدتها و [/FONT][FONT="](استطالت)[/FONT][FONT="] , و [/FONT][FONT="](نسألك )[/FONT][FONT="] ربنا أن تجعل كرباتنا برحمتك [/FONT][FONT="](منفرجة)[/FONT][FONT="] . اللهم عليك بمن عاداك واستكبر[/FONT][FONT="] .
[/FONT][FONT="]اللهم [/FONT][FONT="]( إحصهم ) ( عددا )[/FONT][FONT="] ولا تغادر [/FONT][FONT="]منهم [/FONT][FONT="]( زوجا[/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="]ولا [/FONT][FONT="](فردا )[/FONT][FONT="] ولا [/FONT][FONT="]( احدا )[/FONT][FONT="] اللهم لا تقم لهم [/FONT][FONT="](قائمة)[/FONT][FONT="] ولا [/FONT][FONT="]([/FONT][FONT="]تجبر) (كسرهم)[/FONT][FONT="] ولا [/FONT][FONT="]( تجمع)[/FONT][FONT="] شملهم وإجعل [/FONT][FONT="](قسمتهم)[/FONT][FONT="] الخاسرة [/FONT][FONT="](واضربهم)[/FONT][FONT="] واستأصل[/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="]جذرهم[/FONT][FONT="]([/FONT][FONT="]وأجعل أيام نحسهم [/FONT][FONT="](متوالية)[/FONT][FONT="] وأخرجهم من الدنيا [/FONT][FONT="](صفر[/FONT][FONT="]) اليدين[/FONT][FONT="])[/FONT][FONT="]و اطرحهم )[/FONT][FONT="] اللهم في سقر[/FONT][FONT="]..
[/FONT][FONT="]اللهم إنا [/FONT][FONT="](سألناك)[/FONT][FONT="] فلا تحرمنا [/FONT][FONT="](الجواب)[/FONT][FONT="]يا[/FONT][FONT="]خير من لعباده [/FONT][FONT="]( إستجاب[/FONT][FONT="].)[/FONT]

دعاء استاذالرياضيات [/FONT]