بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
1 ونصف كوب بسكوت دايجستف مطحون او بسكوت جرهام.
نصف كوب زبده مذوبه (سائله)
علبه حليب محلى مركز
1 كوب جوز هند مبروش
1 كوب لوز مقطع او مبروش كبير
1 كوب شوكليت شيب (ما يكون مر)
![]()
وبس
نجي للطريقه السهله
نخلط البسكوت المطحون مع الزبده ونرصهم بالصينيه متل التشيز كيك.
![]()
بعدين نصب فوقهم الحليب المركز.
![]()
بعدين نرش جوز الهندعلى الصينيه كلها.
![]()
نرش رشه لوز ورشه شوكليت شيب الى ان تنتهي الكميه.
شوكليت شيب هو حبات شوكلاته صغيره توضع عاده بالبسكوت وشكلها
![]()
![]()
نضعها بفرن محمى زي بس تعملي كيك 350 لمده 20-25 دقيقه طلعيها وخليها تدفى بس يعني 20 دقيقه
![]()
![]()
وقطعيها مربعات صغيره وارفعيها وضعيها بورق التقديم (لازم بعد ما تقطعيها على طول ترفعيها لأنه يصعب رفعها بعد ما تبرد تماما)
![]()
![]()
![]()
وصحتين وعافيه